Escalada pe Gheata: Cupa Rachitele 2011

Email Imprimare PDF

Concursul Cupa Rachitele – Campionatul National de Escalada pe Gheata ajuns la editia cu numarul 8 este la dispozitia oricui. Astfel, oriccare dintre concurenti, indiferent daca este membru unui club sau nu, poate sa concureze la aceasta competitie ce se va desfasura in  perioada 29 – 30 Ianuarie 2011 la Cascada Rachitele din judetul Cluj.

Concurentii se pot inscrie pana in data de 25 Ianuarie 2011. Exista 2 variante de inscriere:

1.      La fata locului = 40 lei;

2.      Online= 20 lei.

Conditii: Varsta minimă a concurentilor este de 18 ani; Achitarea taxei de inscriere.

Acte necesare:

- Buletinul/cartea de identitate;

- Plata vizei anuale de sportiv, disciplina ‘Escalada mixta’ = 30 lei;

- Adeverinta medicala de la medicul de familie (sau viza anuala a medicului sportiv) cu mentiunea ‘Apt pentru practicarea escaladei’.

Discipline de concurs:

a)      Dificultate – dry tooling (seniori/senioare, amatori);

b)      Viteza pe gheata naturala (seniori/senioare).

Dupa achitarea taxei de inscriere la concursul Cupa Rachitele, concurentii au dreptul sa participe la ambele discipline. In cazul in care doresc sa participe doar la o singura disciplina, taxa ramane aceeasi.

Toti concurentii au posibilitatea (prin amabilitatea F.R.A.E) sa concureze si in Campionatul National, daca doresc, prin inscrierea temporara la in club afiliat F.R.A.E (Federatia Romana de Escalada si Alpinism).

Asadar, sunteti invitati cu totii la concursul Cupa Rachitele 2011 organizata de Asociatia Outdoor Apuseni si Salvamont Salvaspeo -Vladeasa (Cluj), in colaboare cu F.R.A.E !

Pentru a cauta cazare in Cluj, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Escalada pe Gheata: Cupa Rachitele 2011