Ce aplicatii mobile ar fi bine sa ai pe telefon cand pleci intr-o calatorie

Email Imprimare PDF

 

Ce aplicatii mobile ar fi bine sa ai pe telefon cand pleci intr-o calatorie

 

Iarna vine cu noi planuri de calatorie, fie ca este vorba despre o escapada de weekend la munte, departe de agitatia orasului, sau un city break la un targ traditional de Craciun. Si cum orice vacanta necesita o minima planificare, sunt folositoare aplicatiile mobile dedicate organizarii itinerariului, gasirii celor mai bune modalitati de transport si a celor mai avantajoase variante de cazare.

„Una dintre cele mai complexe aplicatii pentru planificarea calatoriilor este TripAdvisor Hotels Flights, cu ajutorul careia utilizatorii pot gasi si rezerva cele mai ieftine zboruri, precum si cele mai bune hoteluri si restaurante. De asemenea, ei pot gasi informatii despre cele mai interesante obiective turistice din orasul sau zona pe care o viziteaza”, a precizat Adi Coman, The PhoneGeeks.

Pentru cei carora le place sa organizeze totul, pana la ultimul detaliu, exista aplicatia Trip Planner, cu ajutorul careia se pot intocmi liste cu lucrurile care trebuie incluse in bagaj, in functie de noua mari categorii. Aplicatia ofera posibilitatea de a adauga, sterge sau edita informatiile, iar odata completata o categorie, aceasta se poate bifa si se poate trece la urmatoarea.

O alta aplicatie utila si de incredere in planificarea calatoriilor este Booking.com, prin intermediul careia utilizatorii au posibilitatea de a alege intre mai mult de 330.000 de unitati de cazare din 184 de tari si de a-si rezerva o camera in hotelul preferat in doar cativa pasi simpli. De asemenea, utilizatorilor care amana problema cazarii pentru ultimul moment, le vine in ajutor aplicatia Hotel Tonight, prin intermediul careia se pot face rezervari last-minute in peste 100 de destinatii, la cele mai bune preturi.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ce aplicatii mobile ar fi bine sa ai pe telefon cand pleci intr-o calatorie