Provocarea anului 2013: Expediţie la Polul Nord sau croazieră de 123 de zile în jurul lumii?

Email Imprimare PDF

 

Provocarea anului 2013: Expediţie la Polul Nord sau croazieră de 123 de zile în jurul lumii?

 

Aventurierii au de ales anul acesta între o expediţie unică la Polul Nord, la bordul celui mai puternic spărgător de gheaţă din lume, “50 Years of Victory” şi o croazieră fabuloasă, de 123 de zile, în jurul lumii, ce pare desprinsă din românul lui Jules Verne “Ocolul Pământului în 80 de zile”.

Aventura spre Polul Nord la bordul lui „50 Years of Victory” nu are termen de comparaţie pentru temerarii în căutare de adrenalină şi necunoscut. În 2013, se organizează două astfel de expediţii, între 19 iunie şi 2 iulie şi între 30 iunie şi 13 iulie, iar itinerarul este cu adevărat special, întrecând orice vis. Totul începe cu o noapte de cazare în Helsinki (şi se termină tot aici). Îmbarcarea la bordul celui mai puternic spărgător de gheaţă din lume are loc în Murmansk. Apoi, timp de patru zile, membrii expediţiei vor avea parte de peisaje cum doar în documentare au mai văzut.

O dată ajuns la destinaţie, „50 Years of Victory” va fi pus în poziţia exactă de 90 de grade Nord. Iar pentru sărbătorirea evenimentului, membrii echipajului îi vor îndemna pe pasageri să formeze o horă în jurul Polului Nord şi îi vor invita la un grătar sau, chiar, la o baie în Oceanul Arctic. Expediţia nu se termină însă aici. Urmează încă trei zile de aventură printre insulele şi arhipelagurile ruseşti din Marea Barents.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.realitatea.net

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Provocarea anului 2013: Expediţie la Polul Nord sau croazieră de 123 de zile în jurul lumii?