30% din locurile de cazare de pe litoral vor fi disponibile de 1 Mai

Email Imprimare PDF

 

30% din locurile de cazare de pe litoral vor fi disponibile de 1 Mai

 

Aproape 31.000 de locuri de cazare au fost puse la dispozitia turistilor cu ocazia minivacantei de 1 Mai, din totalul aproximativ 93.000 de locuri clasificate de catre Ministerul IMM-urilor, Mediului de Afaceri si Turism, potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

Vremea buna anuntata de meteorologi pentru urmatoarea perioada de timp, dar si numarul mare de zile libere vor duce la un numar sporit de turisti in acest an, in perioada 1- 6 mai, spun reprezentantii FPTR.

Cele mai multe locuri de cazare au fost rezervate, ca in fiecare an, in statiunea Mamaia, insa contrar afirmatiilor despre gradul de ocupare in proportie de 100% al statiunii, mai sunt inca locuri.

Cat despre statiunile din sudul Litoralului, aici sunt rezervate 50% din numarul de locuri clasificate.

Din experienta anilor anteriori, multe din rezervarile romanilor se fac chiar in ziua de 1 Mai, direct la hoteluri, potrivit datelor FPTR.

Unitatilor de cazare clasificate li se vor alatura si unitatile neclasificate, o parte din ele fiind deschise si puse la dispozitia turistilor.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri 30% din locurile de cazare de pe litoral vor fi disponibile de 1 Mai