Pensiunea Codrisor

|

Pensiunea Codrisor **

Adresă: Nr. 405A
  Sucevița, jud. Suceava, Romania

Mobil: +40 740 068159

Web:

 

Descriere

O pensiune frumoasa, asezata la cativa metri de rau. Camerele sunt mari, amenajate modern. Pensiunea se afla intr-o locatie de exceptie, cu mult spatiu verde si un foisor. Gazdele locuiesc separat, deci puteti inchiria toata pensiunea.
Pozitionare: venind de la Campulung, la 400 metri dupa intrarea in Sucevita, o luati la dreapta pentru 100 metri. pensiunea se afla in fata dupa ce treceti un pod.

Facilităţi

Activităţi

Drumetii si gratar la iarba verde, Plimbare cu sania sau caruta, Vizite la mesteri artizani: ceramica, incondeiat oua, Vizite la Manastirile Moldovita, Sucevita, Voronet, etc.

Servicii

Incalzire centrala pe lemne, Curte mare pentru parcare, Foisor si gratar, se poate inchiria si fara massa, Acces bucatarie, Transfer auto de la gara, Animale acceptate in curte, Gara: Radauti, 20 km aeroport: Suceava, 65 km.

Galerie Foto

Pensiunea Codrisor SucevițaPensiunea Codrisor Sucevița / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Codrisor