Rezervările early booking pentru Bulgaria au crescut cu 35-40%

Email Imprimare PDF

 

Rezervările early booking pentru Bulgaria au crescut cu 35-40%

 

Rezervările early booking pentru Bulgaria au crescut cu 35-40% anul acesta, față de anul trecut, ceea ce indică faptul că românii au început să achiziționeze pachetele turistice din timp, potrivit consultanților Travel Planner - agenție de turism specializată pe destinația Bulgaria.

Topul regiunilor din România emitente de turiști pentru litoralul bulgăresc este condus de Muntenia, urmată de Transilvania și Moldova. Topul stațiunilor de pe litoralul bulgăresc în funcție de numărul de turiști români veniți prin touroperatori este condus de Sunny Beach, Nisipurile de Aur și Albena, potrivit touroperatorului Travel Planner.

Dacă primele patru luni ale anului au fost caracterizate, pentru destinaţia Bulgaria, de o creştere foarte mare a rezervărilor tip early booking faţă de anul precedent, pentru luna iunie, mai mulţi hotelieri pregătesc oferte promoţionale şi reduceri, conform agenției Travel Planner. Potrivit prognozelor meteo, vremea va fi ideală în această perioadă, propice pentru plajă şi îmbăiere. De asemenea, în iunie este o perioadă mai liniştită, mai putin aglomerată, condiţie ideală de a beneficia de o vacanţă de 4-5 stele la preţ de 2-3 stele.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Rezervările early booking pentru Bulgaria au crescut cu 35-40%