Ce planuri au noii actionari cu Blue Air

Email Imprimare PDF

Ce planuri au noii actionari cu Blue Air

 

Tinta noilor actionari ai Blue Air pentru 2013 este pastrarea cifrei de afaceri a companiei la nivelul anului trecut, dar si mentinerea numarului de pasageri la cel putin 1,5 milioane anual, a declarat, duminica, directorul general al Blue Air, Gheorghe Racaru, intr-o conferinta de presa.

"Toate biletele vandute pana in acest moment vor fi onorate asigurand transportul pasagerilor, iar operatiunile de zbor vor continua conform orarului existent. Practic, este o continuare a activitatii Blue Air, a unei companii infiintate in urma cu 9 ani care a crescut si a ajuns sa transporte anual peste 1,5 milioane de pasageri. Firma doreste sa se consolideze pe piata", a spus Racaru. 

Reprezentantul actionarului majoritar al companiei Blue Air, Airline Management Solution, avocatul Arthur Flieger a adaugat ca transferul efectiv al business-ului Blue Air se va finaliza probabil in 2-3 saptamani. 

Compania Airline Management Solution, un start up cu actionariat romano-belgian, a fost declarata castigatoarea licitatiei pentru preluarea business-ului operatorului aerian low-cost Blue Air, valoarea tranzactiei cifrandu-se la 30 milioane euro.

 

Pentru mai multe stiri cu privire la compania aeriana Blue Air accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ce planuri au noii actionari cu Blue Air