Litoralul pentru toti: Tarife de la 159 lei la 985 lei pentru o saptamana la mare

Email Imprimare PDF

 

Litoralul pentru toti: Tarife de la 159 lei la 985 lei pentru o saptamana la mare

 

Agentiile de turism au dat startul programului "Litoralul pentru toti", prin care turistii pot merge o saptamana la mare achitand doar 159 lei la un hotel de o stea sau 985 lei la un hotel de cinci stele, cu all inclusive.

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), Asociatia Litoral – Delta Dunarii, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.) si patronatele de pe litoral lanseaza a XII-a editie a programului "Litoralul pentru Toti", editia de primavara 2013. 

Perioada de derulare a editiei de primavara este 6 mai – 15 iunie 2013.

Pentru editia din acest an a programului au fost propuse pentru prima data tarife diferentiate pentru zona Constanta – Mamaia – Eforie fata de Sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche).

Turistii care aleg aceasta zona a litoralului (Constanta – Mamaia – Eforie) beneficiaza de o optiune suplimentara: Litoralul pentru toti - All Inclusive, care asigura toate cele 3 mese - servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

Citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Litoralul pentru toti: Tarife de la 159 lei la 985 lei pentru o saptamana la mare