Discounturi de pana la 35% la Targul de Turism

Email Imprimare PDF

Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna, se va desfasura intre 15-18 noiembrie 2012 si va gazdui peste 200 de firme din Romania si din strainatate. Organizatorii promit discounturi de pana la 35% la ofertele de vacanta. Vezi in ce conditii.  Vizitatorii sunt asteptati in Pavilioanele C1, C2, C4 si C5 din cadrul Romexpo, unde agentiile de turism membre ANAT vor veni cu oferte pentru sezonul de iarna si pentru cel de primavara-vara 2013, atat pentru Romania, cat si pentru strainatate.   In ofertele agentiilor de turism se vor regasi si ofertele de turism cultural, rural si de business, turism balnear, destinatiile exotice, croazierele, turismul de aventura, propuneri interne si externe pentru Revelion memorabil, se vor regasi, de asemenea, in ofertele agentiilor de turism.  In premiera, se lanseaza cataloagele pentru vacantele de vara ale anului urmator, sub conceptul Early-Booking - Inscrieri Timpurii, care vor oferi discounturi de pana la 35%. In plus, multe dintre agentii ofera si un  discount suplimentar de 5-10%  pentru rezervarile efectuate in timpul targului, se arata in comunicatul ANAT.

Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna, se va desfasura intre 15-18 noiembrie 2012 si va gazdui peste 200 de firme din Romania si din strainatate. Organizatorii promit discounturi de pana la 35% la ofertele de vacanta. Vezi in ce conditii.

Vizitatorii sunt asteptati in Pavilioanele C1, C2, C4 si C5 din cadrul Romexpo, unde agentiile de turism membre ANAT vor veni cu oferte pentru sezonul de iarna si pentru cel de primavara-vara 2013, atat pentru Romania, cat si pentru strainatate. 

In ofertele agentiilor de turism se vor regasi si ofertele de turism cultural, rural si de business, turism balnear, destinatiile exotice, croazierele, turismul de aventura, propuneri interne si externe pentru Revelion memorabil, se vor regasi, de asemenea, in ofertele agentiilor de turism.

In premiera, se lanseaza cataloagele pentru vacantele de vara ale anului urmator, sub conceptul Early-Booking - Inscrieri Timpurii, care vor oferi discounturi de pana la 35%. In plus, multe dintre agentii de turism ofera si un  discount suplimentar de 5-10%  pentru rezervarile efectuate in timpul targului, se arata in comunicatul ANAT.

Pentru informatii despre unitati de cazare din Romania accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Discounturi de pana la 35% la Targul de Turism