PENSIUNEA

|

PENSIUNEA CHIRILOV

Adresă: Băltenii de Sus, jud. Tulcea, Romania

Mobil: +4-0726-267126

Web:

 

Descriere

Construita intr-un loc departe de civilizatie, unde natura se revarsa in toata splendoarea ei, unde linistea este razbita doar de trilurile pasarilor salbatice, Pensiunea Chirilov, este o oaza de relaxare si aventura. Avand o deschidere de 250 m, la malul Dunarii, permite pescuitul in Dunare sau in iazul propriu, dupa preferinte. Pensiunea Chirilov este compusa din doua cabane, a cate doua locuri fiecare, si o vila cu doua dormitoare, baie si bucatarie complet utilata. Desi este situata in salbaticie, in acord fin cu natura, pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unui concediu relaxant. Gazdele, renumite pentru ospitalitatea lor, se vor perinda, in jurul dvs , cu mancaruri traditionale sau pescaresti, inclusiv cu celebrul bors lipovenesc, facut cu apa din Dunare. Demn de precizat este faptul ca materia prima, pentru produsele culinare, provine din gospodaria proprie.
Indiferent ce veti alege, garantam ca o sa ne recomandati. Cat despre turistii straini, acestia vor avea translatori de limba engleza, rusa si franceza, dupa caz.

Facilităţi

Activităţi

Daca, in sinea dvs, descoperiti o latura de explorator al frumusetilor naturii si al Deltei, in special, veti avea parte de excursii senzationale, in complexul de lacuri Gorvora – Isacova, cu insotitor, plimbari pe dealurile Bestepeului sau o croaziera, de cateva zile, pe bratul Sf. Gheorghe cu vaporul.

Dotări

Dotări camere:

  • TelevizorTelevizor
  • FrigiderFrigider

Galerie Foto

PENSIUNEA CHIRILOV Băltenii de Sus / 1PENSIUNEA CHIRILOV Băltenii de Sus / 2PENSIUNEA CHIRILOV Băltenii de Sus / 3

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni PENSIUNEA CHIRILOV