Vila 1-Complex Turistic Uzlina

|

Vila 1-Complex Turistic Uzlina ***

Adresă: Com. Murighiol
  Uzlina, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +40 213 226302

Mobil: +40 744 656372

Fax: +40 213 226302

Web: www.cormoran.ro

 

Descriere

In prezent Complexul Cormoran este format din Pensiunea Carmoran, Hotelul Cormoran, Hotelul Plutitor si zece Vile - in total 100 de camere si 250 de locuri de cazare.
Complexul Cormoran ofera o gama larga de servicii, atat celor mai impatimiti pescari cat si celor care vin doar sa gaseasca o oaza de liniste.

Facilităţi

Activităţi

Croaziera iin Delta Dunarii- Programul include: Excursie in Delta Dunarii cu Hotel Plutitor 3 * tractat de remorcher, Pensiune completa in restaurant categoria I, Agrement barci cu motor (motor de 15 CP) 2 ore / zi.

Servicii

Baruri, Restaurante, Sali de conferinta, Centru internet, Sala fitness, Salon mic dejun, Piscina, Terenuri de sport (tenis, baschet, volei), Centru de echitatie, Biliard, Tenis de masa, Sauna, Baza nautica proprie (salupe 2 - 50 locuri, salupe rapide - motoare de la 50/225 CP, barci cu motor 15 CP, barci cu vasle).

Organizare de evenimente speciale

Cupa HIDROELECTRICA la stiuca (competitie cu circuit inchis), Cupa BRUTUS la stiuca (competitie cu circuit inchis), Cupa UZLINA la stiuca Editia I, Cupa UZLINA la stiuca Editia a II-a, SUPER CUPA UZLINA la stiuca.

Restaurant

Complexul Cormoran dispune de 2 Restaurante. Restaurantul din Hotel are o capacitate de 120 locuri, 2 saloane pentru fumatori si nefumatori, televizoare, bar. Restaurantul situat in Centrul de agrement are o capacitate de 250 locuri, iar mesele se servesc in regim bufet suedez. La cerere organizam nunti, botezuri, cununii, parastase, petreceri private ! Complexul Cormoran vă oferă în principal specialităţi tradiţionale româneşti, din Delta Dunării dar şi meniuri internaţionale. În afara preparatelor din peşte, oferim şi mâncăruri pe bazã de legume, paste făinoase, carne de porc, vită, pui, raţă, gâscă şi vânat în sezon. Oferim băuturi răcoritoare, ape minerale, vinuri din România, băuturi spirtoase din România şi de import, cocktailuri alcoolice şi nealcoolice. Vegetarienii sunt şi ei bine veniţi, restaurantele Complexului oferind o gamã largã de preparate pe bazã de legume şi fructe.

Dotări

Dotări generale:

  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • Conexiune InternetInternet

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • PiscinăPiscină
  • SaunăSaună
  • BiliardBiliard
  • CaiCai

Galerie Foto

Vila 1-Complex Turistic Uzlina UzlinaVila 1-Complex Turistic Uzlina Uzlina / 1Vila 1-Complex Turistic Uzlina Uzlina / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila 1-Complex Turistic Uzlina