Pensiunea Valery I, Ii, Iii

|

Pensiunea Valery I, Ii, Iii ****

Adresă: STR. Gheorghe Stavrescu, Nr. 3
  Timişoara, jud. Timiş, Romania

Telefon: +40 256 439406;+40 256 291790

Mobil: +40 722 315653;+40 724 544330

Web: www.pensiunea-valery.ro

 

Descriere

Pensiunea Valery este amplasata intr-un cartier rezidential din Timisoara, situat in partea de sud a orasului, la o distanta de 20 min. de centrul orasului.

Pensiunea Valery dispune de 12 locuri de cazare impartite in 2 camere single, 5 camere double. Toate camerele au conexiune wirelles, televizor lcd, mini-bar, ziare, halat, uscator de par.

Facilităţi

Organizare de evenimente speciale

Punctul forte al Pensiunii Valery III este sala de evenimente pentru 300 de invitati. Aici gasiti exact atmosfera ce o cautati pentru evenimentul din viata dumneavoastra. Eleganta si ospitalitatea fac din Valery III un loc deosebit, unic in felul sau, perfect pentru dorintele fiecarui oaspete ce ne trece pragul. Va oferim: Servicii de catering, Servicii florale, Amenajari sali, Amenajari mese imperiale de fructe, Organizare business party, Organizare mese festive de sarbatori.

Restaurant

Restaurantul are o capacitate de 160 locuri si o superba terasa cu o capacitate de 150 locuri, unde visarea si bunul gust pot vietui impreuna. Serviciile de prima clasa ale restaurantului si ambientul unic fac din Valery unul din locurile din Timisoara care merita vazute si care va vor face sa reveniti.

Galerie Foto

Pensiunea Valery I, Ii, Iii TimişoaraPensiunea Valery I, Ii, Iii Timişoara / 1Pensiunea Valery I, Ii, Iii Timişoara / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Valery I, Ii, Iii