Nu exista poza

|

Pensiunea Stefanel ***

Adresă: Str. Monument nr. 455
  Sadova, jud. Suceava, Romania

Mobil: +40 745 066611

Web:

GPS: 47.55351 - 25.49447

 

Descriere

Pensiunea va pune la dispozitie 16 locuri de cazare, repartizate in 8 camere duble, dotate cu pat matrimonial si bai proprii, modern echipate.
Pensiunea Casa Stefanel este situata in imediata apropiere a magistralei rutiere europene E576, care face legatura intre Moldova si Transilvania. Din acest motiv, accesul rutier este deosebit de usor.
Unitatea are 16 locuri de cazare in camere duble, dotate cu pat matrimonial si bai proprii, modern echipate.
Camerele sunt echipate cu tv color, satelit, iluminat central de plafon sau perete si iluminat local (aplice sau veioze).

Facilităţi

Activităţi

Posibilitatea organizarii de mese festive, Seminarii, Team-buildings, Petreceri private, la o calitate ireprosabila a serviciilor, Plimbare cu caruta (vara) sau sania (iarna) trasa de cai, Posibilitatea organizarii de seri folclorice: muzicieni-taraf (150 eur), ansamblu de dansuri populare (220 eur), La cererea turistilor, la Casa Stefanel se pot organiza demonstratii ale mestesugurilor traditionale, pastrate neatinse de veacuri in aceasta parte a Bucovinei. posibilitatea de organizare de excursii de o zi la manastirile din Bucovina romaneasca sau la rezervatia naturala - Codrul secular de la Slatioara, atelierele de ceramica neagra Marginea, Salina Cacica, masivul Rarau - Giumalau. Servicii de transport cu autoturism sau microbuz, Servicii postale, de procurare a ziarelor si revistelor, Inchiriere de material sportiv: Biciclete, Sanii, Schiuri, Organizare de drumetii sau excursii in zona montana, la pas sau hipo, cu cai dresati si instructori specializati. La cerere, pot fi organizate ture de mountain-biking sau off-road moto sau auto/atv.

Servicii

Contra cost se asigura servicii de pastrare valori, curierat pentru corespondenta, procurarea ziarelor/ revistelor, rezervare de bilete de tren/autocar/avion, spalatorie, calcatorie. Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, ferma proprie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, loc amenajat de joaca. Facilitati camere: incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Stefanel