Pensiunea Casa Cristian

|

Pensiunea Casa Cristian ****

Adresă: Str. Victoriei Nr. 26
  Gura Humorului, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 230864

Mobil: +40 744 621094

Web:

 

Descriere

Pensiunea are un caracter de club, fiind necesar o recomandare sau macar sa avem un dialog cu potentialul oaspete. In acest mod ne protejam oaspetii si se creaza un climat nesperat de intim.

Datorita unei prezentari cu spirit, atipice pentru un ghid, in Rough Guide ( autorii sunt romancieri- "…the best place to stay, however, is the Casa Cristian, amagnificent Austrian style four-star pension with individually designed rooms, Casa Cristian’s top class facilities are complimented by gracious hospitality, a perfectly manicured garden and occasional concerts by internationally renowned classical musicians…" )am reusit sa primim in casa noastra oaspeti din 32 de tari, cu nationalitati si culturi diferite si mai presus de toate cu o educatie pe care generatia noastra o poate identifica numai in literatura interbelica.

Galerie Foto

Pensiunea Casa Cristian Gura HumoruluiPensiunea Casa Cristian Gura Humorului / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Cristian