Pensiunea Marin

|

Pensiunea Marin ***

Adresă: Str. Valea Stezii
  Rășinari, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 444100

Mobil: +40 745 659696;+40 745 656650

Web: www.pensiunea-marin.ro

 

Descriere

Vila Marin este situata intre Rasinari si Paltinis intr-o pozitie linistita pe coasta dealului in apropierea padurii. Este o locatie potrivita atat pentru familii cu copii, cat si pentru grupuri de elevi si studenti.

Facilităţi

Activităţi

Vila Marin** din Rasinari este o varianta buna de cazare pentru prieteni sau colegi de servici. Vila ofera multiple posibilitati de distractie precum volei, baschet, tenis de camp, ping-pong), dar si piscina exterioara, inconjurata de munti acoperite cu paduri.

Servicii

Piscina exterioara (numai vara), Teren de sport (tenis, volei, baschet), Foisor cu gratar, Masa de ping-pong, darts, remy.

Împrejurimi

Se pot vizita multe locuri frumoase si obiective turistice in jur: Statiunea Paltinis, cea mai veche si cea mai inalta statiune din tare, aflata la doar 11km, Cetatile Medievale din Cisnadioara si Slimnic, Casa memoriala Constantin Noica, Satul Rasinari, locul de nastere al lui Octavian Goga si Emil Cioran, orasul Sibiu, incarcat de simboluri medievale.

Galerie Foto

Pensiunea Marin RășinariPensiunea Marin Rășinari / 1Pensiunea Marin Rășinari / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Marin