Vila Fotbalistilor

|

Vila Fotbalistilor ***

Adresă: Str. Emil Racovita, Nr. 3
  Buşteni, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 320999

Mobil: 0723 396626 0745 986892

Web:

 

Descriere

Inaugurata in anul 2004, Vila Fotbalistilor este situata intr-un cadru natural, in statiunea turistica Busteni, beneficiind de o priveliste incantatoare la Crucea de pe Caraiman.

Va oferim 14 camere, dotate cu grup sanitar propriu. Camerele au cate unul, doua sau trei paturi. Capacitatea totala a vilei este de 31 de locuri.

Toate camerele sunt dotate cu TV, telefon si frigider.

Facilitati:
- Acces Internet
- Room service
- Sala de conferinte
- Agrement
- Curent electric
- Incalzire centrala
- Restaurant
- Telefon
- Tv cablu satelit

Facilităţi

Servicii

Barul are la dispozitie toate tipurile de cocktail preparate de barmanii nostri experimentati. Internet-ul ii va incanta pe cei mici si ii va lasa sa ?navigheze? chiar si pe munte. Parcarea noastra, special amenajata. Vestiarele va vor permite sa va lasati echipamentul de schi in siguranta, fara sa va mai faceti probleme legate de depozitarea lui.

Restaurant

Restaurantul, care are o capacitate de 30 de locuri va ofera preparate traditionale romanesti si din bucataria internationala. Ambianta muzicala va crea un cadru ideal pentru organizarea de mese festive, cocktailuri si receptii.

Galerie Foto

Vila Fotbalistilor BuşteniVila Fotbalistilor Buşteni / 1Vila Fotbalistilor Buşteni / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Fotbalistilor