Pensiunea Lutransil

|

Pensiunea Lutransil **

Adresă: Str. Principala, Nr. 70
  Luncoiu de Sus, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: +40 722 556748

Mobil: +40 744 576163

Fax: +40 254 216713

Web: www.pensiune-apuseni.ro

 

Descriere

Aici veţi găsi linişte, frumuseţe naturală în cea mai pură formă, şi - nu în cele din urmă - o mâncare îndestulătoare şi bună cum numai noi, locuitorii Apusenilor, ştim să facem.
Datorită distanţelor rezonabile pâna la cele mai frumoase puncte de interes turistic, pensiunea LUTRANSIL este un bun loc de plecare pentru cei ce doresc să descopere judeţul. Distanţa faţă de municipiul Deva este de numai 30 km, iar faţă de municipiul Oradea (judeţul Bihor) este de 180 km. Accesul se face pe DN 76/E79, pensiunea fiind o soluţie ideală de a lua masa într-un cadru natural deosebit pentru toate grupurile aflate în tranzit pe acest traseu.
Pensiunea LUTRANSIL are calificarea turistică de două margarete.

Facilităţi

Obiective turistice

Manastirea Ribita, Manastirea Prislop, Sarmisegetuza, Cetatea Colt, Parcul National Dendrologic.

Împrejurimi

Pensiunea noastră se găseşte în satul Luncoiu de Sus, judeţul Hunedoara, pe dealurile subcarpatice din sudul Carpaţilor Apuseni, la o altitudine de 500 m, într-un peisaj deosebit, beneficiind de vecinătatea pădurii si a unui mic lac. De aici, din această zonă, începe un tărâm magic, plin de istorie, mituri şi legende; este vorba despre Ţara Zarandului

Galerie Foto

Pensiunea Lutransil Luncoiu de SusPensiunea Lutransil Luncoiu de Sus / 1Pensiunea Lutransil Luncoiu de Sus / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Lutransil