Pensiunea Magnolia

|

Pensiunea Magnolia ***

Adresă: Calea Turnisorului, Nr. 144
  Sibiu, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 250325

Mobil: +40 745 267276

Fax: +40 269 250325

Web:

GPS: 45.795342 - 24.121256

 

Descriere

Situata in Sibiu cart. Turnisor la intersectia str. Alba-iulia cu Calea Turnisorului, la 5 minute de aeroport si 10 min de centrul istoric, Pensiunea Magnolia - clasificata la 3 stele, ofera cazare in 6 camere duble si un apartament cu 2 camere dotate.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, internet wireless, crama, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada, loc amenajat de joaca, sala de conferinte, tichete de vacanta.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Camera dubla matrimoniala: 100 RON/zi; 80 RON- regim single
Camera dubla twin: 100 RON/zi; 80 RON- regim single
Apartament 2 camere: 170 RON/zi.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Magnolia