Oferte de Craciun pe Valea Prahovei - de la 260 lei la 1.430 lei, pentru patru nopti de cazare

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Oferte de Craciun pe Valea Prahovei - de la 260 lei la 1.430 lei, pentru patru nopti de cazare

 

Hotelierii din statiunile de pe Valea Prahovei au pregatit de Craciun oferte care pornesc de la 260 de lei de persoana pentru patru nopti de cazare la o pensiune din Sinaia si ajung la 1.430 de lei la un hotel de patru stele din statiune. De Revelion, preturile sunt de doua sau de trei ori mai mari.

La Sinaia, una dintre cele mai cautate statiuni romanesti pentru petrecerea sarbatorilor de iarna, pretul unei vacante de Craciun la un hotel de patru stele porneste de la 1.380 de lei pentru trei nopti de cazare in camera dubla cu cina festiva pentru doua persoane in seara de Craciun si ajunge pana la 3.000 de lei pentru cinci nopti de cazare intr-un apartament.

Pachetele turistice includ cazare, mic dejun in sistem bufet suedez si cina festiva de Craciun, care este calculata la 250 de lei de persoana. Turistii pot insa renunta la cina festiva, banii fiind scazuti din pretul pachetului turistic. Hotelul a pregatit colinde si cadouri pentru seara de Ajun, spectacol de muzica populara, iar familiile cu copii ii pot lasa pe cei mici, de Craciun, intr-un spatiu de joaca special amenajat unde pot servi masa, avand un meniu adaptat lor, totul pentru 100 de lei. De asemenea, turistii au acces la jacuzzi, piscina, sauna uscata sau umeda si la sala de fitness. Tot la Sinaia, un alt hotel de patru stele are o oferta de Craciun de 1.430 de lei pentru o camera dubla, fiind incluse patru nopti de cazare, mic dejun in sistem bufet suedez, dejun festiv de Craciun, program artistic, cina in seara de 26 decembrie cu program artistic.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Oferte de Craciun pe Valea Prahovei - de la 260 lei la 1.430 lei, pentru patru nopti de cazare