De ce sa mergi la schi in Bulgaria anul acesta

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

De ce sa mergi la schi in Bulgaria anul acesta

 

Cand te gandesti la schi, te gandesti la Austria sau Elvetia. Dar de ce sa nu iei in considerare varianta mai ieftina si mai comoda – Bulgaria? Iti prezentam mai jos motivele pentru care anul acesta ar trebui sa iti planuiesti vacanta de iarna intr-una dintre statiunile montane din tara vecina.

Pentru ca partiile din Romania sunt asa cum sunt, iar preturile hotelurilor nu justifica deloc calitatea domeniilor schiabile de la noi, iti propunem varianta economica Bulgaria pentru sezonul acesta. Daca obisnuiesti sa mergi in vacanta la schi in Austria sau Elvetia, merita sa faci o pauza pentru un an si sa testezi terenul in tara vecina. Vei castiga timp, bani si poate ca vei fi placut surprins.

In Bansko se schiaza deja de o saptamana, in Borovets sezonul de schi de deschide maine, anunta cei de la Balkan Travel.  

De ce Bansko

Bansko este cea mai mare statiune de schi din Bulgaria, este dotata cu cel mai bun si cel mai modern centru de schi dintre toate statiunile de schi din Bulgaria, are cea mai buna zapada si cel mai lung sezon de schi (decembrie-mai).

Distanta Bucuresti - Bansko este de doar 540 km, statiunea se afla la altitudinea de 936 metri, domeniul schiabil fiind de la 990 metri pana la 2.600 metri. Lungimea totala a partiilor este de 70 km, cea mai lunga partie avand 7 km si cel mai lung traseu avand 16 km.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri De ce sa mergi la schi in Bulgaria anul acesta