Bibi Touring: 2014 va fi anul Republicii Moldova pentru turismul romanesc

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Bibi Touring: 2014 va fi anul Republicii Moldova pentru turismul romanesc

 

Eliminarea vizelor pentru cetatenii din Republica Moldova, incepand cu 28 aprilie 2014, va dubla numarul turistilor moldoveni in Romania, spun oficialii Bibi Touring Touroperator.

„2014 va fi anul Republicii Moldova pentru turismul romanesc. Lasand la o parte limba si cultura comuna, precum si vecinatatea, turistii si oamenii de turism din Republica Moldova sunt in acest an mult mai interesati de tara noastra, tinand cont ca nu mai au nevoie de vize. Multe agentii locale ne-au declarat ca turistii merg mult mai putin spre Ucraina si se vor reorienta spre litoralul si muntele romanesc. Am investit mult in promovarea Romaniei. Inca de anul trecut, impreuna cu partenerul principal din Republica Moldova, Voyage Center Philipsky Tour, am invitat gratuit agentiile de turism si televiziunile din Moldova in infotripuri pe litoral si in statiunile montane, iar rezultatele s-au vazut in special in sezonul de iarna”, a spus Adrian Voican, directorul general al Bibi Touring.

Romania a participat, recent, la Targul de Turism de la Chisinau - Turism. Leisure. Hotels - cu un stand de 100 de metri patrati si a trezit un interes deosebit atat din partea touroperatorilor locali, cat si a publicului.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Bibi Touring: 2014 va fi anul Republicii Moldova pentru turismul romanesc