Sfarsit de sezon turistic, primele concluzii: Top destinatii vandute si tendinte in schimbare

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Sfarsit de sezon turistic, primele concluzii: Top destinatii vandute si tendinte in schimbare

 

Vacanta e aproape de incheiere, asa ca putem trage primele concluzii dupa sezonul de vara. Care au fost principalele destinatii cumparate, cum au evoluat tarifele fata de anul trecut, la ce preturi au ajuns cele mai exotice pachete si cum si-au schimbat romanii comportamentul de achizitie.

Pentru a contura principalele tendinte ale acestei veri in turism, va prezentam datele a doi dintre cei mai mari operatori din piata locala de turism.

Topul destinatiilor vandute in aceasta vacanta

La Happy Tour, in topul celor mai vandute 3 destinatii pentru sejururile de vara se mentine pe prima pozitie ca si in anul anterior Turcia, respectiv Antalya si statiunile din zona. Pretul pentru un sejur de 7 nopti in Antalya, la un hotel de 4 stele, in regim all inclusive, incepe de la aproximativ 350 de euro de persoana.

Pe locul doi ca numar de rezervari regasim insulele Greciei (Mykonos, Santorini, Rhodos, Thassos, Creta), unde pretul unui sejur in conditiile exemplului de mai sus incepe de la 290 euro.

Locul trei este ocupat de litoralul spaniol, respectiv insulele baleare – Palma de Mallorca, insulele canare – Tenerife, precum si Costa del Sol, unde pretul mediu al unui sejur este de 319 de euro.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult..

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Sfarsit de sezon turistic, primele concluzii: Top destinatii vandute si tendinte in schimbare